SV C.O.M. Zoetermeer

Wekelijks was het een klein drama met een contant-geld-stroom voor kaarten en munitie en eenzelfde geldstroom bij de bar. Door het systeem van Markxman zijn we nu verlost van het gebrek aan wisselgeld. Ook de afhandeling van de aankoop van kaarten en munitie door leden gaat sneller doordat er slechts eenmaal, aan het einde van de avond, met PIN afgerekend hoeft te worden. De uitgebreide registratiemogelijkheden bieden onder andere de mogelijkheid om wapens gericht te reinigen, in plaats van iedere keer alle wapens schoon te maken. Scheelt tijd en materiaal.

Het systeem in z’n geheel geeft meer inzicht in het gemiddelde aantal aanwezigen, schietbeurten en bestedingen per avond. Ook de gekoppelde voorraadregistratie van kaarten, munitie, drank en dergelijke zorgt dat je niet mis hoeft te grijpen naar een artikel. En doordat het vanuit de Cloud werkt, kan iedere beheerder ook thuis vandaan zaken bekijken of voorraden controleren.

De baanplanner die gelanceerd is vlak voordat de schietverenigingen ook binnen weer aan de gang konden, is een schot in de roos. In plaats van plannen en puzzelen met Excel wat we eerst in gedachten hadden, kiezen de leden via hun computer en de online baanplanner zelf hoe laat ze komen schieten. We hebben een overwegend ouder ledenbestand en wij hebben nog geen meldingen gehad dat het ingewikkeld is. Zeer gebruiksvriendelijk dus.

Daarnaast zijn de mensen bij Markxman goed bereikbaar in geval van vragen.