SV C.O.M. Groningen-Drenthe

Modernisering en de papieren tijger rondom het certificeren van de vereniging lagen ten grondslag om op zoek te gaan naar een betrouwbaar en makkelijk te hanteren registratiesysteem. Wij werden door de SV Beilen geattendeerd op Markxman.

Na een aantal prima gesprekken met SV Beilen en een uitgebreide uitleg door de mannen van Markxman was het voor ons volstrekt duidelijk. Dit was de partij die ons ging helpen met het digitaliseren en bundelen van alle verplichte registratie systeem. Sterker nog, zij hadden alles wat wij wilden hebben.
We zijn dan ook erg tevreden voor wat betreft de implementatie en ondersteuning van het geheel. Het product voldoet volledig aan onze verwachting en ik kan daarbij stellen dat wanneer er vragen zijn deze 24/7 worden opgelost (vrijwel direct een antwoord middels een mail of telefoontje). De contacten verlopen op een uitstekende professionele manier.

Op dit moment draaien we al weer een ruime periode op de online versie en ik kan stellen dat de ontwikkeling van het product alleen maar verbetert. Mooi om te ervaren dat de oplossingsgerichte mindset bijdraagt aan de doorontwikkeling van het systeem. Ook denk ik dat door de modulaire opzet van het geheel een ieder kan kiezen wat het beste bij hem past en zodoende een optimaal werkend product kan aanschaffen.

Ook nu in de Covid 19 tijd heeft Markxman aangetoond om mee te denken en snel te handelen door een goed werkende baanreserverings pagina te bieden!

Een tevreden Markxman gebruiker.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.