Hoe stel ik een auto-reply bericht in?

Via onderstaande stappen kan je zelf een afwezigheid melding / vacationmessage inschakelen:  Login op het controle paneel. Vervolgens klik je op 'Mail. Daarna klik je op het 'e-mail account' Vervolgens klik je op: 'Auto-Reply' In dit overzicht kan je een afwezigheid bericht instellen: Bij Auto-reply message subject * Vul je het gewenste onderwerp in van het bericht dat mensen terug zullen ontvangen.

Migratie mailcontacten

Het adresboek van de webmail (Mailenable) wordt niet gemigeerd. Voor de migratie kan je via onderstaande stappen een back-up van het adresboek maken en vervolgens kan je deze importeren via de nieuwe webmail omgeving. Exporteren 1.) Log in op de webmail omgeving: http://webmail.jouw-domein.nl   2.) Vervolgens klik je rechtsboven op 'Contacts'     3.) Daarna klik je recht onderaan op 'Export'     4.)

Hoe kan ik mail ophalen?

Hieronder vind je de gegevens van de mailservers die aangehouden dienen te worden. (let op: vervang jouw-eigen-domein.nl met je eigen domeinnaam) Servergegevens Server voor Inkomende e-mail: mail.jouw-eigen-domein.nl (gebruik voor het POP3 protocol poort 110 of voor het IMAP protocol poort 143) Server voor uitgaande e-mail (SMTP): mail.jouw-eigen-domein.nl (poort 2525, verificatie is vereist, met dezelfde inloggegevens als voor de inkomende mailserver) Aanmeldingsgegevens Gebruikersnaam:

Wat is het verschil tussen POP3 en IMAP?

Je shared hostingpakket ondersteunt standaard de e-mail protocollen IMAP en POP3 om e-mail op te halen. Tussen deze protocollen zit een verschil in de manier waarop deze omgaat met de mail. POP3 (Post Office Protocol) Het POP3 protocol download standaard al je e-mail naar het apparaat (PC, telefoon, etc.) waarop je het POP3 account hebt aangemaakt.

Hoe stel ik e-mail in op Apple Mail?

Om een e-mail account te configureren op je Mac OS kan je de volgende stappen doorlopen. Open Apple Mail   Selecteer in het volgende scherm Voeg andere mail account toe...  en klik op Ga Door   In het volgende scherm vul je jouw Naam, e-mailgebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Maak aan   Je krijgt vervolgens de melding Account moet

Hoe stel ik e-mail in op Microsoft Outlook?

Om een mail account te configureren binnen Microsoft Outlook op je vaste computer kan je de volgende stappen doorlopen. Er kunnen verschillen zitten in de versies van Microsoft Outlook, dus kan het zijn dat sommige stappen net even iets anders zijn. Instellen mailaccount binnen Microsoft Outlook: Outlook 2007 Start Outlook op, en vervolgens klik boven aan op