SV ‘t Asser Wapen

Bij schietsportvereniging ‘t Asser Wapen voldoen we aan de eisen van de KNSA certificering. Daar is een uitgebreide administratie voor nodig, onder meer munitiestaat, schietbeurtenregister, presentieregister, register uitgifte verenigingswapens, introducee register enzovoort.

In 2012 zijn wij begonnen met het automatiseren van een aantal processen binnen de schietsportvereniging om de administratie te vereenvoudigen en de hoeveelheid papieren te verminderen. Dit bleek in praktijk toch heel erg lastig en we moesten eigenlijk steeds weer terugvallen op een ‘papieren administratie’.

Eind 2013 zijn wij ons gaan oriĆ«nteren voor een betere oplossing en zo kwamen wij in contact met Markxman BV. Met ingang van 2014 zijn wij bij schietsportvereniging ‘t Asser Wapen gebruik gaan maken van Schietsportregistratie met Markxman Online.

In vergelijking met de software die wij eerder in gebruik hadden werkt Markxman Online zeer gebruiksvriendelijk en prettig, ook voor mensen die weinig ervaring hebben met computers. Onze specifieke wensen werden snel doorgevoerd en wij hebben nu al veel winst geboekt in het terugdringen van de papieren administratie.

Op dit moment gebruiken wij Markxman Online voor presentie, de uitgifte van verenigingswapens en munitieverkoop. Binnenkort gaan wij ook de barverkoop via dit systeem laten lopen, zo is het straks ook mogelijk alles met PIN te betalen. Kortom, wij zijn als schietsportvereniging zeer tevreden met Markxman Online!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.