SV De Kruithoorn

Daar wij al jaren gebruik maakten van een schietsportregistratiesysteem en deze ontwikkeling stop werd gezet zijn wij op zoek gegaan naar een vervangend registratiesysteem.

Hierbij zijn wij ook in aanraking gekomen met Markxman. Blij verrast met de simpelheid en de duidelijkheid van de applicatie hadden we al snel een voorkeur voor dit pakket.

Doordat we i.v.m. Covid19 aanvullende maatregelen moesten nemen (baanreservering) en wij vonden dat Markxman hierbij ook voor onze oudere leden de beste oplossing hadden hebben wij definitief de keuze gemaakt voor Markxman.

De migratie (van NSR naar Markxman) ging eigenlijk geruisloos; de migratie van de gegevens ging snel en waar nodig werden de benodigde functionaliteiten omgebouwd / aangebracht.

De applicatie zelf is ook verrassend eenvoudig. Recht toe, recht aan, gewoon lekker duidelijk en echt gericht op de sportschutterij. Ook hierbij geld dat het begrijpbaar is voor alle leeftijdsgroepen wat een groot voordeel is voor onze vereniging.

Daarnaast is de service van de betrokken heren (Edo & Albert) gewoonweg superieur; zij delen onze passie in de sport en dat zie je terug in de applicatie!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.