SV Beilen

Moderniseren van oude systemen en certificering van de vereniging lagen ten grondslag aan onze eerste kennismaking met de mannen van Markxman.

Ook SV Beilen was drukdoende met de digitalisering van alle verplichte registratiesystemen en we hadden ons al laten adviseren door de diverse partijen. Geen van alle partijen kon leveren wat wij voor ogen hadden. Lag dat aan ons, waren onze wensen te moeilijk? Neen in het geheel niet, zo bleek later.

Na een aantal prima gesprekken met en een uitgebreide presentatie door de mannen van Markxman was het voor ons volstrekt duidelijk. Dit was de partij die ons ging helpen met het digitaliseren en bundelen van alle verplichte registratiesystemen. Sterker nog, zij maken wat wij wilden hebben.

We zijn dan ook erg tevreden voor wat betreft de implementatie en ondersteuning van het geheel. Het product voldoet volledig aan onze verwachting en ik kan daarbij stellen dat wanneer er vragen zijn deze 24/7 worden opgelost. De contacten verlopen op een uitstekende professionele manier.

Op dit moment draaien we al weer een ruime periode op de online versie en ik kan stellen dat de ontwikkeling van het product alleen maar verbetert. Mooi om te ervaren dat de oplossingsgerichte mindset bijdraagt aan de doorontwikkeling van het systeem. Ook denk ik dat door de modulaire opzet van het geheel een ieder kan kiezen wat het beste bij hem past en zodoende een optimaal werkend product kan aanschaffen.

Een tevreden Markxman gebruiker.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.