KSV De Voorst – Bant

Toen ons kassasysteem het definitief had begeven gingen we op zoek naar een nieuwe. Maar we wilden ook graag af van onze enorme papier winkel die noodzakelijk was om aan de certificering ’s en wetgevingseisen te voldoen

Geen enkel systeem kon aan al onze wensen voldoen.

Bij toeval kwamen we in contact met Edo en Albert, de ontwikkelaars van Markxman. Na een aantal gesprekken en een prima presentatie waren we super enthousiast.

Als het er niet was, kon het gemaakt worden ( wel redelijk natuurlijk ).

Het was zo duidelijk als wat, dit was wat wij zochten en dit waren de mannen en het systeem dat ons konden helpen om al onze registratie en papierwinkel te digitaliseren en daarnaast een perfecte kassamodule konden leveren wat geïntegreerd is in het volledige programma. Door de modulaire opzet van het programma konden wij afnemen wat voor ons als Kleiduiven schietbaan wenselijk cq. noodzakelijk was en daarnaast voldoet het systeem aan de voorschriften en wensen van de Politie en de KNSA.

We waren en zijn nog steeds uitermate tevreden over de implementatie en de ondersteuning van het systeem.

Het systeem voldoet volledig aan onze verwachtingen.

De ondersteuning bij vragen of calamiteiten is uitzonderlijk te noemen,  bijna 24/7 wordt het door Edo of Albert opgelost of beantwoord.

 

We draaien al weer bijna een jaar en zijn erg blij dat we deze beslissing hebben genomen.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.